WIELKOPOLSKI SZLAK KULINARNY
POWIAT RAWICKI
Poznaj z nami kulinarne dziedzictwo Wielkopolski, a przy okazji odwiedź miejsca, których być może nie znałeś!
Termin: 12.09.2020
Wyjazd godz. 8:00 z pl. A. Mickiewicza
W programie:
wizyta u co najmniej 2 producentów wysokiej jakości żywności / napojów, możliwość degustacji i zakupu;
obiad w restauracji / gospodarstwie z regionalnym jedzeniem;
Rawicz - spacer po mieście, Muzeum Regionalne
Pakosław - klasycystyczny pałac, dziś luksusowy hotel
Jutrosin - neoromański kościół św. Elżbiety z młodopolskim wnętrzem
Informacje dodatkowe Szczegółowe informacje odnośnie odwiedzanych producentów oraz menu obiadowego zostaną podane 2 tygodnie przed imprezą. Warto zabrać opakowania i torby termiczne.
Cena 140 zł/ karta 60 plus 125 zł Obejmuje przejazd autokarem, pilota/przewodnika, wstępy, obiad z regionalnym jedzeniem, ubezpieczenie NNW do 10 000zł w ERV.
Wyjazd organizowany wspólnie z Akademią Podróży WOJAŻER